Detta skrevs på Svenska Fans sidan angående matchen mellan Nacka och Hammarby

"

Hammarby krossade Nacka

Nacka bjöd på föga motstånd när Hammarby fullständigt krossade Nacka i dagens tränings match i Nacka ishall. Hammarby var bättre i allt och hade skärpan i avsluten varit bättre så hade förmodligen Hammarby vunnit med tvåsiffrigt.

Period 1

Även om Nacka inte hade mycket att sätta emot i dagens match så var det Nacka som började bäst. Tobias Bäckman är så när att redan i inledningen på matchen ge Nacka ledningen med 1-0 men Henrik Karlsson gör en kanonräddning. Tomas Lindgren är på väg strax efter att ge Hammarby ledningen men pucken vill inte denna gång.

Hammarby för spelet men slarvar mellan varven.Pontus Senke blir ensam med Henrik Karlsson som gör en kanonräddning. 7.02 åker Oscar Dahlin i Nacka ut och Hammarby får spela 5-4. Det utnyttjar Dan Tryborn med att göra 1-0 för Hammarby .Joakim Netterbladt får på en bra stänkare mot Nackas målvakt som gör en bra räddning. Jonathan Sundqvist i Nacka är bra igenom men Henke räddar. 13.58 gör Rickard Karlsson 2-0 till Hammarby, och nu är det Bajen för hela slanten. 15.21 gör Henrik Karlsson två parad räddningar. Nacka får Calle Olsson utvisad efter 16.04 och strax efter det missar Dan Tryborn öppet mål.

Period 2

1.21 i den andra perioden avgör Stefan Svanbom dagens match med att göra 3-0 till Hammarby. Bajen äger nu matchen.Vi har däremot fasligt svårt att göra mål och vi är väldigt dåliga i avsluten framför Nacka målet.Spelet är inte mycket att hänga i julgranen,men Hammarby försöker att få spelet att fungera. Rent generellt är det en sömnig historia som utspelas sig på rinken,men när Rickard Karlson sätter årets tackling på Nackas Jonathan Karlsson blir det fart både på isen och på läktaren. Ett tag såg det ut som om Karlsson i Nacka bara försvann bland lamporna i taket och endast benskydden blev kvar på isen. Strax efter den ”proppen” gör Joakim Netterbladt 4-0 till Hammarby.Nacka snyggar till siffrorna lite med att i slutet på perioden göra sitt första och även sista mål i matchen. Målskytt är Oskar Arvidsson.

Period 3

Dåligt spel inleder den tredje perioden men Hammarby är det klart bättre laget. Och efter 7.15 blir det 5-1 till Hammarby. Man märker att när Hammarby tar i lite så hänger Nacka inte med i svängarna. Robin Andersson fastställer slutresultatet till 6-1. Tyvärr så hörde jag inte vem som gjorde 5-1 målet. Det kommer senare i kväll

Hammarby vann en småtrevlig match mot Nacka med 6-1, och möter härnäst Örebro på Stora mossen den 5 sep. kl.19.00.Sedan drar vi till Ånge