onsdag 3 oktober 2007

IKO jagar första hemmasegern

IKO jagar första hemmasegern

IK Oskarshamn har äntligen tagit första segern i årets HockeyAllsvenska. Nu laddar man om för att ta första på hemmaplan.
Efter fredagens seger i Växjö tog laget ledigt i helgen.
- Ja, vi var hellediga. Det kändes som det var ganska behövligt eftersom det varit lite jobbigt för många när vi inte vunnit och inte levererat. Nu fanns utrymmet och då tyckte vi att det var bra att få göra så vilket var uppskattat. Det var lite halvsegt på träningen igår men idag såg det riktigt bra ut igen så jag tror vi har igen den här ledigheten i långa loppet, säger IKO-tränaren Charles Franzén.
Man har många gånger tidigare påpekat avsaknaden av självförtroende i de avgörande situationerna och Franzén menar att man inte hittat det bara för att man vunnit en match.
- Det behövs nog fem-sex positiva resultat för att helt hitta självförtroendet. Men det är klart att det känns bättre idag än det gjorde i torsdags. Samtidigt gäller det att vara ödmjuk inför varje match, jobba hårt, vara noggrann och allt det där, säger Franzén.
När IKO tar emot Almtuna på onsdagskvällen saknas fortfarande sedan tidigare Nicklas Jadeland och Andreas Valdix.
- Det ska bli spännande och kul och få spela hemma igen och förhoppningsvis kanske ta första hemmasegern. Hoppas på mycket folk och trevlig inramning trots konkurrens från speedwayen, avslutar Challe Franzén.

Inga kommentarer: